Contactgegevens

Vergeer BV
Tabakshof 1
3417 BK Montfoort
+31(0)348 471742
info@vergeerbv.nl

Diensten

Wat doen wij?

schoonmaakdiensten montfoort Vergeer

Schoonmaak

Reguliere schoonmaak voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en VVE’s verzorgen, periodiek schoonmaken, sanitaire ruimtes ontsmetten,tegelwanden, tegelvloeren, voegen en sanitair intensief reinigen met stoom, kalk- en vetaanslag verwijderen, hand- en theedoeken wassen, strijken en vervangen.

Levering van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers

Gevelreiniging

Onderhoud aan uw bedrijfspand komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen en wind. Met behulp van professionele gevelreiniging brengt Schoonmaakbedrijf Vergeer B.V. uw bedrijfspand (terug) in een prachtige staat.
Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en andere ongemakken. Meer weten? Neem contact op

Vloeronderhoud montfoort Vergeer

Vloeronderhoud

Tapijt reinigen (zowel de droge als de natte methode), linoleum-, marmoleum- en artoleumvloeren strippen en van dubbele waslaag voorzien, sportvloeren onderhouden, normale- en natuursteenvloeren onderhouden.

glasbewassing montfoort Vergeer

Glasbewassing

De glasbewassing is binnen ons bedrijf een op zichzelf staande discipline. Wij onderhouden al sinds het begin van het bestaan van ons bedrijf diverse gebouwen, van winkeltjes in de binnenstad tot complete instellingen en kantoorpanden.
Wij werken uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame en vakgeschoolde mensen. Tevens is Vergeer BV lid van Schoonmakend Nederland.

brandpreventie schoorsteen vegen montfoort Vergeer

Schoorsteen vegen

Het laten vegen van de schoorsteen is belangrijk op het gebied van veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Bij een schoorsteenbrand moet u namelijk aan kunnen tonen dat uw schoorsteen jaarlijks geveegd is.

Mail naar schoorsteen@vergeerbv.nl

schoonmaak woningen montfoort Vergeer

Woning schoonmaak hoger segment

Veel mensen hebben geen, of te weinig tijd om het huishouden goed bij te houden, zeker als het een grotere woning betreft. Schoonmaakbedrijf Vergeer B.V. kan u helpen met al het schoonmaakwerk.Dit kunnen we eenmalig uitvoeren bijvoorbeeld voor een schoonmaak na een verbouwing of op regelmatige basis.Vergeer B.V. besteed veel aandacht aan het handhaven van uw privacy.

 • Welkom

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf?

  Schoonmaakbedrijf Vergeer BV biedt professionele schoonmaakdiensten. Van schoonmaakonderhoud tot gevel reinigen. Wij zijn schoonmakers in hart en nieren. Schoonmaakbedrijf Vergeer BV werkt verfrissend, vooruitstrevend en is werkzaam in de regio Montfoort. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste oplossing en zorgen ervoor dat al onze medewerkers vakgeschoold zijn.

  U bent trots op uw bedrijfspand en/of woning en wij zorgen ervoor dat dit zo blijft. Met ruim 40 jaar ervaring weet u dat u met Vergeer BV een echte professional in handen heeft genomen.

  Op onze vernieuwde internetsite vertellen wij u graag over onze diensten en wie wij zijn. Ook kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons bedrijf voor een offerte aanvraag of passend advies over uw facilitaire werkzaamheden.

  Over ons

  De afgelopen 40 jaar ontwikkelde Vergeer BV zich van een kleinschalig, bescheiden eenmanszaak tot een professioneel schoonmaak bedrijf.

  Opgericht in 1967 door Theo Vergeer senior. Daar waar Theo begon op een bakfiets, bestaat ons wagenpark nu uit meerdere bedrijfswagens en personeelsleden. Één ding is overigens altijd het zelfde gebleven; de gedrevenheid en passie voor het schoonmaakvak.

  Vergeer B.V. besteed veel aandacht aan de privacy van haar klanten, of we nu aan de slag gaan in uw bedrijfpand of in uw woonhuis.
  De krachten van Vergeer BV zitten in ervaring, specialisme en vakmanschap. Met enkel vakgeschoolde medewerkers en verschillende specialisaties binnen het schoonmaak vak. Van reguliere schoonmaak in kantoren en op scholen, tot schoonmaak van woningen en instellingen.

  Binnen de regio Montfoort is Vergeer uitgegroeid tot een standaard. Want waar schoongemaakt moet worden, is Vergeer BV.

  Bent u nog geen klant? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.