Contactgegevens

Vergeer BV
Tabakshof 1
3417 BK Montfoort
+31(0)348 471742
info@vergeerbv.nl

Diensten

Wat doen wij?

schoonmaakdiensten montfoort Vergeer

Schoonmaak

Reguliere schoonmaak voor bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen en VVE’s verzorgen, periodiek schoonmaken, sanitaire ruimtes ontsmetten,tegelwanden, tegelvloeren, voegen en sanitair intensief reinigen met stoom, kalk- en vetaanslag verwijderen, hand- en theedoeken wassen, strijken en vervangen.

Levering van sanitaire middelen, materialen en dispensers van papier, zeep en luchtverfrissers

Gevelreiniging

Onderhoud aan uw bedrijfspand komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen en wind. Met behulp van professionele gevelreiniging brengt Schoonmaakbedrijf Vergeer B.V. uw bedrijfspand (terug) in een prachtige staat.
Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en andere ongemakken. Meer weten? Neem contact op

Vloeronderhoud montfoort Vergeer

Vloeronderhoud

Tapijt reinigen (zowel de droge als de natte methode), linoleum-, marmoleum- en artoleumvloeren strippen en van dubbele waslaag voorzien, sportvloeren onderhouden, normale- en natuursteenvloeren onderhouden.

glasbewassing montfoort Vergeer

Glasbewassing

De glasbewassing is binnen ons bedrijf een op zichzelf staande discipline. Wij onderhouden al sinds het begin van het bestaan van ons bedrijf diverse gebouwen, van winkeltjes in de binnenstad tot complete instellingen en kantoorpanden.
Wij werken uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen van de ARBO-wetgeving. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame en vakgeschoolde mensen. Tevens is Vergeer BV lid van Schoonmakend Nederland.

brandpreventie schoorsteen vegen montfoort Vergeer

Schoorsteen vegen

Het laten vegen van de schoorsteen is belangrijk op het gebied van veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Bij een schoorsteenbrand moet u namelijk aan kunnen tonen dat uw schoorsteen jaarlijks geveegd is.

Mail naar schoorsteen@vergeerbv.nl

schoonmaak woningen montfoort Vergeer

Woning schoonmaak hoger segment

Veel mensen hebben geen, of te weinig tijd om het huishouden goed bij te houden, zeker als het een grotere woning betreft. Schoonmaakbedrijf Vergeer B.V. kan u helpen met al het schoonmaakwerk.Dit kunnen we eenmalig uitvoeren bijvoorbeeld voor een schoonmaak na een verbouwing of op regelmatige basis.Vergeer B.V. besteed veel aandacht aan het handhaven van uw privacy.

 • Schoonmakend Nederland Keurmerk

  Het lidmaatschap van Schoonmakend Nederland brengt de kwaliteit van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. Vergeer BV draagt het keurmerk (voorheen OSB) al sinds januari 2013. U als opdrachtgever kan dit als graadmeter gebruiken. Het Schoonmakend Nederland logo zegt of het schoonmaak- of glazenwasserbedrijf vakkundig schoonmaakt, de administratie op orde heeft en of er op eerlijke wijze zaken wordt gedaan. Samen vormen alle geïnspecteerde schoonmaak- en glazenwasserbedrijven een sterk geheel binnen de totale economie van Nederland.

  Door voorop te lopen en verantwoordelijkheid te nemen, ontdoet de schoonmaak- en glazenwasserbranche zich van vooroordelen en is zij klaar voor een gelijkwaardige relatie met opdrachtgevers.

  Wat betekent ons lidmaatschap van Schoonmakend Nederland voor u als opdrachtgever?
  Een schoonmaak- of glazenwasserbedrijf dat is aangesloten bij Schoonmakend Nederland garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar.

  Leden van Schoonmakend Nederland worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke geaccrediteerde instantie. Deze inspectie-instelling controleert bedrijven op toepassing van wetten en regelgeving, afdracht van belastingen en premies, de toepassing van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en enkele schoonmaakspecifieke eisen, zoals het beschikken over de juiste verzekeringen en uiteraard op naleving van de CAO.

  Lees hier meer over Schoonmakend Nederland.